Bubbelbal kinderfeestje: een hilarische activiteit

Wil je meer weten over bubbel voetbal huren?
Als je bij ons bubbelballen gaat huren kun je waar, wanneer en zolang je maar wilt bubbelvoetballen. Het is een lachwekkende activiteit voor zowel jong als oud. Welk team beukt de meeste tegenstanders om of welk team scoort de meeste doelpunten? Door het huren van een bubbelvoetbal organiseer je in ieder geval een hilarisch, verrassend en onvergetelijk teamspel. Hoe fijn is dat!

Bubbel voetbal is een lachwekkend spel en zeer goed geschikt voor een kinderfeestje. Kinderen houden immers van een verrassing met veel actie en fun. Zo kunnen ze heerlijk hun energie kwijt en veel lachen. Een standaard spel, zoals zwemmen of een speurtocht, verwachten ze al snel. Daardoor levert het vaak niet meer een geweldig en onvergetelijk moment op. Met bubbel voetbal op een kinderfeestje creëer je dat moment juist wel. Wij leggen jou uit waarom.

Waarom is bumperball zo geschikt voor een kinderfeestje?

Bubbelbal op een kinderfeestje levert voornamelijk veel fun op omdat je tegen elkaar beukt, botst en rolt. Zeker als je tegenstander op z’n kop ligt, ziet dat er grappig uit. Hij kan dan niets, dus zal je diegene weer moeten beuken. Kies je ervoor om bubbel voetbal te organiseren op een kinderfeestje, dan zullen er zoveel mogelijk doelpunten gescoord moeten worden. En dat is nog best lastig in een gigantische opblaasbare bumperball, je valt immers snel om en zal dus een goede tactiek moeten vinden om te kunnen winnen.

Als toekijker is het ook enorm leuk om te zien hoe de spelers net die ene vriend of de baas willen pakken. Je traint er bovendien ook wel echt je lach- en buikspieren mee. Nu vraag je je misschien af of het geen blessures op kan leveren. De kans is gelukkig minimaal, het spel kan alleen voor spierpijn na afloop zorgen doordat je bewegingen maakt die je normaal niet maakt, gelukkig is dat twee dagen later wel over. De grote bubbelbal is daardoor ideaal geschikt voor een kinderfeestje. Een aanrader is ook om van het bubbel voetbal een video en foto’s te maken, zodat iedereen altijd terug kan kijken op een geslaagd kinderfeestje.

Hoe organiseer je een bubbel voetbal kinderfeestje?

Nu je weet waarom bubbelbal op een kinderfeestje zo lachwekkend is, is het ook belangrijk dat je weet hoe je dit moet gaan organiseren. Als je de bubbelballen binnen hebt, kun je beginnen. Regel als eerste de uitnodigingen en een spelleider die duidelijk de spelregels uitlegt en toezicht houdt. Zo is de kans op onenigheden in het speelveld minimaal. Baken dan het speelveld af met de pionnen, zodat duidelijk is waarbinnen gespeeld mag worden. Dan weet je zeker dat bubbel voetbal op het kinderfeestje goed gespeeld wordt.

Verder is het belangrijk dat je de bubbelballen vooraf opblaast met de bijgeleverde compressor. Verdeel vervolgens de teams. De kleur van de bubbelballen laat zien wie in welk team zit tijdens het kinderfeestje. En om gedoe in het veld te voorkomen kun je het beste de teams vooraf laten overleggen welke tactiek ze willen hanteren. Vergeet uiteraard niet een ruime locatie te regelen, zodat er voldoende ruimte is om te bewegen. Het voordeel is dat het zowel indoor als outdoor kan, daardoor hoef je het kinderfeestje niet meteen af te blazen als het regent.

Hoe zorg je voor afwisseling tijdens het bubbelvoetbal?

het energiepeil hoog en de sfeer gezellig te houden is het aan te raden om tijdens het bumperball op het kinderfeestje korte rondes aan te houden. Met kort bedoelen we ongeveer 10 tot 15 minuten. Hebben de kinderen al vaker bubbel voetbal gespeeld of spelen ze het voor meerdere dagen, dan is het slim om eens een andere spelvorm te proberen. Hierbij kun je denken aan sumoworstelen, Britse Bulldog, koprolestafette of Last man standing. Het sumoworstelen is als afsluiter aan te raden. Het is namelijk het meest vermoeiende spel, maar tegelijk ook wel een hele leuke.

Organiseer je bubbelbal voor een vrij groot kinderfeestje? Dan kun je ook overwegen om het te combineren met archery tag, paintball, lasergamen en eventueel zelfs silent disco om nog even na te genieten aan het einde van de dag. Er zijn ook verhuurbedrijven die verschillende sets verhuren, waaronder wij. Hierdoor betaal je minder verzendkosten en ben je dus voordeliger uit. Dit zou een ideale optie zijn als je bumperball met andere activiteiten wilt combineren op een kinderfeestje.

3 bubbel voetbal tips voor een kinderfeestje

Als je een bubbelbal voor het kinderfeestje van jouw zoon, dochter of kleinkind gaat organiseren, wil je het waarschijnlijk zo leuk mogelijk maken. Het is dan fijn om al wat ideeën te hebben. Afhankelijk van je budget, de grootte van het kinderfeestje en je wensen kun je wat extra’s regelen. Wij geven je alvast wat bubbel voetbal tips om inspiratie op te doen voor jouw kinderfeestje.

1. Een unieke locatie

Je kunt bubbelvoetballen op zeer veel locaties. Denk aan een weiland, voetbalveld, bedrijfsterrein of sportzaal. Maar veel speelplekken zijn al heel bekend om bumperball tijdens een kinderfeestje te spelen. Wil je wat anders, dan kun je een evenementenlocatie afhuren. Maar je kunt ook kiezen om in de zomer op een eiland te spelen of bij het strand. Het leukst is dan om het bij het water te spelen en elkaar hierin proberen te duwen. Je blijft dan gewoon drijven, het is heerlijk verfrissend en je kunt tegelijkertijd enorm lachen.

2. Zorg voor beloningen

Bij bubbel voetbal op een kinderfeestje heb je eigenlijk altijd wel een winnaar. Of het nu in teams of individueel tegen elkaar gespeeld wordt. Bij kinderen weten we dat beloningen hen erg motiveren. Daarom zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen om medailles, bekers en/of diploma’s aan de winnaars uit te delen. Maar je kunt ook simpelweg een zak snoep aan de winnaar(s) uitdelen en supporters regelen. Het effect hiervan is dat de kinderen competitief worden en een duidelijk doel voor ogen hebben: het spel winnen!

3. Huur een barbecue

Na een potje bumperball op een kinderfeestje zullen de spelers veel dorst en honger hebben. Het is dan dus belangrijk dat je voldoende eten en drinken regelt. Je kunt hierbij iets speciaals regelen. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue, heerlijk in de zomer en het kan ook binnen. Bij een grote groep kun je bijvoorbeeld weer voor een friet- en ijskraam gaan. Dat is zeker een aanrader bij een bubbelbal kinderfeestje met de hele klas. Want wat is er nu lekkerder dan heerlijk uitrusten onder het genot van verse friet of barbecuevlees?

Het huren van bubbelbal op een kinderfeestje

Het huren van een bubbel voetbal op een kinderfeestje hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt immers volledig zelf bepalen hoe je het vormgeeft. En het allermooiste: je kunt het onbeperkt spelen met zoveel spelers als jij wilt. Organiseer ook een geweldig bumperball kinderfeestje en beleef het grootste funmoment met elkaar.